onsdag 3. februar 2010

StampARTic- skisseutfordring, februar.

Det er lenge sea eg har vært med på utfordringene til StampARTic no. Derfor syns eg det var på tide å være med når eg såg denne skissa. 


Eg har valgt å lage enda eit valentineskort med samme motiv som sist. Syns motivet er så søtt. Det er fargelagt  med ditress ink. Ramma har eg stansa ut med ein spellbindersdie og bukt embossing verktøy til å lage mønsteret i ramma. Embalsjen frå prima har fått eit strøk med crackle paint på og pynta med srappersfloss og ein søt charms. Ellers har eg pynta med blomster.


Stempel: paperbagstudio. Blekk: div distress ink, Versacolor- royale blue, Color box- light brown, dark brown. Papir: mønster papir frå tree house memories, embalasje frå prima, lyseblå kartong, brun og raud brazzill. Annet: crackel paint- faded jeans, brads, blomster frå bla kort og godt, stickers, scrappersfloss, charms, dies frå spellbinders, stickles-rosa og raud, puncher frå martha stewart.

Tusen hjertelig takk til alle besøkende og alle koselige kommentarer eg har fått! Det varmer hjertet mitt.

2 kommentarer:

Hege-Annie Simonsen sa...

Åååh! Ja, det motivet er bare nydelig!.. Så flott kort!.. :)
Jeg glemmer selv at jeg har stempler fra Paperbags Studio - dvs. jeg glemmer å bruke disse nydelige stemplene!.. Tror jeg har alt for mange stempler i samlingen og for dårlig oppbevaringsplass, det blir litt kaotisk og ikke alltid så lett å holde oversikten da, over hva man har! jeg ønsker meg et hobbyrom!!

God helg! Klemmer, Hege

Jorunn sa...

Herlig kort og så skjønt motiv! Perfekt til valentines kort!
Takk for at du deltar!

Klem,
Jorunn