fredag 16. desember 2011

Julegavetips #16


Eg har veldig veldig mange bokmerker som eg samler på i håp om at eg ein dag skal få brukt for dei. Det er for det meste hekla og strikka ting. I desember tenkte eg å kjøre ein serie med julegavetips som kan være fint å lage til å gi bort. Det vil være litt forskjellig og ting for ein kver smak, håper eg.
Vis du vil sjå tidligere innlegg kan du sjå her.

I og med at vi nærmer oss jul med stormskritt, blir tipsene enklere. Sånn at det er mulig å være litt kreativ i juleforbredelsene.

Tipset for 16.desember er denne hekla julekula. Oppskrifta fant eg på denne sida.Oppskriften finner du her. Det er moro med heimelaga julekort, også hekla versjoner. Eg liker formen på denne og kan tenke meg å hekle denne sjølv. Vi får sjå om eg rekker det før jul. Når enn har forstått oppskriften, skal det gå fort å få hekla denne. Så kan du kombinere med litt glitter tråd. Dette er moro å gi som ekstra i gave til venninner, foreldre, besteforeldre, vertinne gaver eller andre. Kanskje du kan henge den på ei vinflaske som pynt??


--Vis du skal ta vare på denne oppskriften som bokmerke, er det fint om du linker direkte til siden der oppskrifta ligger og ikkje til meg.

Ingen kommentarer: