tirsdag 6. desember 2011

Hexagon Teppe #2

På tide med ei oppdatering på hexagon teppet mitt. Det har gått ei stund siden eg la ut det første innlegget om at eg hadde begynt. Det kan du sjå her.
 Eg har hekla ferdig dei 3 første omgangene på alle lappene, og har igjen å hekle den siste kvite omgangen rundt på mange lapper. Denne gangen har eg begynt å sette sammen lappene og feste trådene. Til no har eg vel kome halveis.
No har teppet fått ei pause. Tomt for garn på butikken og julestrikking tar det meste av hobby tida mi om dagen. Garnet eg hekler med er for det meste Østlandsgarn (kjøpes på Nille), litt Dale garn (falk og heilo) og litt PT. Eg syns ikkje det fantes nok farger i Østlandsgarnet, derfor valte eg å spe på med litt anna. Østlandsgarnet har forholdsvis god kvalitet i forhold til pris.

--Det blir mykje julegavetips her på bloggen fram til julafta, men eg håper å kunne vise fram litt av det eg holder på med innimellom også. Så kjem all julestrikken i innlegg etter jul. Då er det endelig slutt på alle hemmelighetskremmerier!

1 kommentar:

-nille sa...

Wow, så flott teppe du hekler! God jul :)