torsdag 4. desember 2008

ett trykk, månedsutfordring #2, desember

Ett trykk vil denne gangen at vi skal lage kort etter denne flotte bretteteknikken, det står framgangsmåte i den siste utgaven av ett trykk.
Eg var nødt til å prøve meg på og her er resultatet.... Er bare nødt til å si det at eg ikkje er fornøyd med reultatet fordi eg verken hadde oppskrift eller tolmodighet den kvelden eg begynte på det. Malen eg har brukt har eg teikna etter det bildet som er vist som eksempel i bloggen, og når eg sku lage det vart det både skeivt og anna. I bunn og grunn skjøna eg ikkje at eg tørr vide det fram her, så mange dyktige kortmakere som det finnes der ute og her kjem eg med mine amatør kort. Jaja... Pytt! Det går vell bra!

Tekststempelet eg har brukt her er frå kretiv hobby som eg fikk i adventskalenderen min 2.desember. Det betyr at min lille utfording til meg sjølv alt er oppi 2/10(12).

Inni har eg dekorert med nokre rubons og eit stempel frå ett trykk.

Plass til å skrive.

Stempel: magnolia, ett trykk, kreativ hobby. Blekk: stazon-jet black, colorbox chalk ink pad- charcoal. Papir: kvit mønster ark, blått mønster ark, brazzill: turkis, raud. Annet: Muttere, scrappersfloss, rubons, bånd, svart tusj.

2 kommentarer:

Åshild Ruud sa...

Du er jo en tøffing :) Sprekt gjort å prøve seg på denne brettingen bare ut fra noen enkle bilder! Og resultatet står det respekt av! Skikkelig personlig 'touch' :) Takk for at du er med på denne månedens utfordring!

Inger-g sa...

Du store, dette var jo kjempeflott. Jeg hadde neimen ikke fått det til uten oppskrift!
Ha en flott kveld :-)