mandag 30. januar 2012

Drømmer

Kva er drømmer, kva drømmer vi om? Kva betyr drømmer for oss?
Drømmer er ting vi ønsker vi skal oppnå i livet, store eller små. Det kan være drømmer om ting vi ønsker oss, drømme jobben, karrieren, huset eller andre ting. Drømmer kan bety masse for oss eller lite, alt etter som kor viktig det er og kor hardt det ønskes.
Eg har tenkt masse på dette temaet den siste tida. Kva er mine drømmer? Kva vil eg oppnå i livet? For mange er det kanskje enkelt, og det var det for meg også heilt til eg kom til det punktet der eg var tvungen til å tenke i andre baner. Rett og slett finne ein ny sti, ein ny mulighet eller kanskje ein ny drøm? Så kva handler egentlig drømmer om? Kva er meg, kva er det som gjør meg til meg? Skal eg tenke fornuftig, eller skal eg følge drømmene mine? Skal enn la livet styres av drømmer, eller skal ein være fornuftig og velge det som er "riktig" og håpe på å bli lykkelig av det?
Drømmer endrer seg med alder og etter kva som er viktig der og då. Det viktige er at du skal trives med valgene, var det ein gang nokon som sa til meg. Og det gjelder vel uansett om det er ein liten eller stor drøm.  Så kva er egentlig drømmer? Drømmer DU om noko spesielt? Har du fulgt drømmene dine?

For meg handler mine drømmer mest om jobb akkurat no, om kva eg skal drive dagene mine med og kva eg skal vie livet mitt til. Det er viktig at det er noko eg kan trives med og som gir meg overskudd og drivkraft til å ønske å jobbe med det. Tida vil vise trur eg vi seier akkurat no...

Egentlig er vel spørsmålet; kor hardt vil du jobbe for å nå dine drømmer?

--Bare eit tema som opptar meg ein del om dagen...

Ingen kommentarer: