mandag 15. mars 2010

Julekort #1 2010, og bilder frå sprinten...

Når eg skulle heim denne helga (reiste tordag) så gikk eg rett på sprinten i Drammen. Heldig vis måtte eg vente ein time på neste buss, så eg kunne stå og sjå litt. Eg var heldig å få ein god plass (det var mange folk ute denne dagen, som du sikkert ser), og her er det mennene som går. Har ingen anelse om kven eg har tatt bilde av, men dei er mest sansynelig norske etter det eg veit.
Dette er bare to av mange bilder eg tok.
Etter og under OL har eg blit den "sportsidioten" som ser på  syns det er moro med sport, og eg har fått ein del rare blikk på hybelen der eg bur for kommentarer og hopping i soffaen under OL. Derfor syns eg det var ekstra moro at eg "dumpa" borti detta. ;-)

Eg har lovd meg sjølv at eg i vertfall skal lage eit julekort i månden (kanskje to) for at det ikkje skal bli for travelt når det nærmer seg november/desember.
Dette er det første, hit til har eg vært slapp, skulle vært 4 til no, men eg har bare lagd 3 (kommer bilde av dei seinare). Eg har valgt eit enkelt, men greit og ikkje minst kjapt uttrykk på dette kortet. Det er ikkje mykje som minner meg om jul akkuratt no, så det blir litt enkle. Får heller spare all glitter og glam til nærmere jul...
 Papiret eg har brukt er frå basic grey, rubons frå ett trykk, martha stewart puncher og panelet med teksten er på making memories.
Blekk: Distress ink- vintage photo, Color box- dark brown. Papir: basic grey- eskimo kisses, div rester, blå og lyseblå kartong. Annet: bånd, bildestickers, rubons frå ett trykk, panel frå mm, marthastewart puncher, halvperler.

1 kommentar:

Guro sa...

Nydelig julekort du har laget :-) Greit å få unna noen nå i god tid, så det ikke blir alt for mange når jula kommer :-)
Ha en flott mandag.
Klem Guro