tirsdag 26. januar 2010

Gratulasjons kort med reste papir...

Her er enda eit kort eg lagde av reste papir limt på kopipapir. Så påførte eg gesso og vaten på for å binde det meir sammen. Eg limte på motivet og påførte gesso rundt for at det skal gå meir inn i bakgrunnen. Eg syns det er ein grei måte å bruke opp sånne små rester som sjeldent blir brukt til noko anna enn til å ta opp plass. Eg har fleire kurver med små rester som skal brukes opp, og eg føler at eg ikkje kan kaste det heller. Det er det sikkert fleire som også har det samme problemet. Eg trur nok det blir fleire sånne kort, er tross alt rask å lage når enn har limt opp alt. Syns det blir spenande kort av denne måten å bruke papir på.

Men no har eg skravla i vegen om noko eg kunne skreve om på to linjer, i stedet vart det ein del fleire. Og ved å skrive dette også vart det jammen meg to til;)

Stempel: paperbagstudio. Blekk: distress ink til fargelegging. Papir: dvi rester, blå brazzill, akvarell papir. Annet: bling, gesso, rub ons frå ett trykk.

1 kommentar:

Hege sa...

Et herlig og annerledes kort:) Du bruker endel gesso ser jeg, kan du forklare meg hva det er for noe? Skjønner at det er et slags limstoff, men ingen peil utover det..

Stikk innom bloggen min, der finner du en liten utfordring:)

Klem Hege.