onsdag 9. september 2009

Art pieces #37 (og #36)

Eg føler at dagene og vekene bare flyr avgårde, alt tid går til skule og avslappning. Eller så er det noko som skal ryddast eller ordnast. Fri tid har blidt eit luksus problem. Før hadde eg plenti, no har eg lite. Er med blandede følelser. Greit å kjenne at eg lærer noko på skula, men er ikkje alltid like kjekt å være kjempe sliten etter laaaaang dag, ja den føles faktisk sånn når eg har vært der og hørt på læreren skravle frå kl 9 til 3, og når enn kjem heim så har enn lekser til opp etter øyrene. Lurer fælt på kordan eg overlevde videregående? Men så er det 2år siden eg gikk ut der i fra også, eg har med andre ord hatt to år uten lekser og lange skuledager. Er det då rart? Syns ikkje eg! Nok klaging. Oppi alt det heile trivest eg kjempe godt, faktisk bedre enn i fjor, og ville faktisk ikkje bytta det ut med noko anna. Kjenner på student følelsen og smiler av glede. Eg får tross alt gjøra det eg liker best her i verden!
No har eg skreve nok om min travle kverdag. Eg har faktisk tenkt på det lenge, og har lovt det i lengere tid no, å lage til ein blogcandy og den poster eg i kveld eller i løået av morgo dagen. EG LOVER DENNE GANGEN!

Og så over til det eg skulle....
Temaet inne hos art pieces denne veka er haust. Som så mange assosierer med haust er blader og farger. Raude, grønne, oransje, gule og brune farger. På denne ATCen har eg brukt eit stempel frå whipe snapper som er fargelagt med promarkers. Med glede meiner eg lange møske kvelder som er finne til å slappe av framfor tv`n eller ved hobbybordet.
Stempel: whipe snapper. Blekk: archival ink-jet black. Papir: akvarell papir, kartong. Annet: blader frå prima, Glimmermist- Candy red Apple, Meadow green, Pineapple, kvit pen, promarkers.
På grunn av ei travel veke vart ikkje denne (#36) ferdig i tide til fristen.
Temaet var drømmer. Eg har brukt bilder eg har tatt sjølv, tegna ei tenke boble og påført rubons og stickers.

Blekk: distress ink. Papir: kopipapir, brazzill, akvarell papir. Annet: stickers frå ek, rubons frå MF, promarkers, glossy accent, egne bilder, svart tusj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempe fint kort, vart rørt så eg vart våt i augekroken av det.. Savna deg her Jenta mi.. Tungt og ikji sjå deg kvar dag.. Bli koselig i helga trur eg.. :) e,du og lille chanin...

Gro sa...

Nydelige ATC'er! Katten så ut som den var kjempeklar til å hoppe i haugen med løv:) Og den siste ATC'en snakker jo for seg selv. Vakkert:)

Takk for at du deltar!

Gro