tirsdag 14. oktober 2014

Selbuvott Or Not

På tide å gjør ferdig nokre av dei påbegynte prosjekta. Få litt ledige strikkepinner og litt bedre samvittighet. Desse vottene har vært på lista mi lenge, bare sjå her. Eg har alltid likt votter som er litt spesielle og som skiller seg litt ut fra dei tradisjonelle selbuvottene, derfor falt eg veldig for dette mønsteret. 


Så klart er det eit Torirot desing mønster. Det har vært mange av hennes mønster den siste tida. Eg liker designet hennes godt, og at dei er lagd for sterke farger. Vottene har teksten "Dette er en ekte vott" og "Selbuvott or not". Og så må eg ikkje gløyme sjøhesten på framsida, den er pynta i norsk tradisjon.

Eg valte å strikke dei i ein klar turkis farge med ein mørk raud til kontrast. For å bryte litt, bruke eg ein litt mørkere blå på nokre omganger, tuppen og på begynnelsen av tommelen. Det trur eg at eg må gjør på fleire votter, det gir litt liv i bakgrunnen. Kanskje ein ide er å bruke farger som graderer?

Pinne: 2,5 og 3
Garn: Rauma finull (nr 428) og Pt2 (nr 40) + ein liten rest.
Vekt: 75g

Str: Dame
Oppskrift: "Selbuvott or not" av Torirot design. Ravelry link her. 

1 kommentar:

torirot sa...

Flotte votter - i en av mine favorittfargekombinasjoner! Og det var jo en passende dag å vise fram et ferdig vottepar, på selveste vottedagen :-)