søndag 22. februar 2009

Art pieces- Utfordring #8 09 Black and withe....

Etter ein ekstra lang vinterferie er eg til bak på Notodden og klar for nokre veker til med skule. Pga sjukdom fant eg ut at å sita åleine på ein hybel ikkje va så lurt, så eg reiste heim. Derfor fikk eg ikkje gjort så mykje av det eg hadde planlagt. Godt var det alikevel og reise heim, slappe av og tenke på andre ting.

Her er mitt bidrag til ukens utfordring hos art pieces. Denne uka vil dei sjå svart og kvite farger sammen med bling. Eg har valgt å bare bruke glitter i tillegg.

Papir: akvarell kartong, vellum. Annet: dabber, distress ink-balck shoot, stensil, akryll maling, liguid masking film, diamond glaze.



I samme slengen viser eg fram det bidraget som skulle vært levert i forgje veke. Like greit å få det unna vis eg skal nå målet med 52 ATCer.
Blekk: Div diatress ink, versacolor- royale blue. Papir: rester av heimelaga mønster ark, lyseblå kartong. Annet: svart tusj, hjerter med glitter, dabber, crackle paint- weethered wood.

8 kommentarer:

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Hei!

Håper formen er bedre. Godt å komme seg hjem av og til og slappe av.

Kjempefine ATC`er du har laget, både til forrige uke og denne uken. Er så gøy å lese hva du har brukt når du har laget de.

På forumet vårt kan du lage et galleri med alle dine Art Pieces ATC`er. Lager du alle mottar du en award, og blir med i kåringen om en premie. :)

Takk for at du deltar!

Klemmer

Lise

Scrappelise sa...

Stilig og kreativ svart/hvit ATC!

Sandy sa...

Wow these are fantastic.
Gorgeous ATC´s. Love them.

Anette sa...

Stilige atc'er begge to!!

Anne Bente sa...

super flotte ATC er begge 2

Fredhøy - Gro sa...

Det ble et kjempefint resultat!!

Takk for at du deltar!


Klem, Gro

Joanna sa...

Kjempenydelige kort begge to. Håper du er på beina igjen i mellomtiden :)

Klem Joanna

Solveig sa...

Så fine ATC'er!

Ha en fin kveld!