onsdag 26. mars 2014

På pinne: Next Year in Lerwick og usikkerheten

Kasta meg ut i det... Den flotteste genseren eg har sett på lenge, og kanskje den mest kompliserte når det kjem til farger. Next year in Lerwick skal nemlig strikkes med BARE 11 farger. 11 farger! Tori, du imponerer!
Sinnasauen min er ferdig, eg kunne begynne å planlegge og rote rundt i garnet mitt. Eg ente til slutt med ein kombinasjon Finull og PT2 som er omtrent det samme garnet. 
So far so good seier eg... Eg trudde eg var god med farger (mamma forteller meg alltid det), men no begynner eg å bli usikker på det. Med 11 farger er dette ei STOR utfordring og eg syns det er vanskelig. Har eg valt riktige farger, og harmonerar dei nok?
Her kan du sjå prosjektet mitt i ravelry.

Oppskrift: Ravelry.


Edit: 31.03.14 
Det ser bra ut så langt og det ser ut som gråfargen går bra mot grønnfargene eg har strikka med sålang. No har eg delt av til armer og har strikka den første mønsterrapporten på bolen. Eg er spendt på korleis den mørkaste rapporten blir, og eg skal strikke med 3 farger på mønsteret. Bunnfargen eg har valt er nesten svartgrønn, så eg håper eg finner noko som syns godt nok til den. Eg kjem tilbake med oppdatering!

4 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg syns det ser lovende ut! Enig i at det var vanskelig å velge farger til denne. Burde nesten strikke en til etterpå, med de erfaringene man fikk underveis... Jeg burde gått ut fra diagrammet og sett mer på hvordan fargene står i forhold til hverandre, og ikke tenkt på hvilke enkeltfarger jeg syns var fine. Men men. Utrolig morsomt strikketøy, i hvert fall!
God helg!

Pinneguri sa...

Jeg syns også det ser lovende ut. Hva er det du er misfornøyd/usikker på?

Solbjørg Aaberg sa...

Pinneguri: Eg er fornøyd med hovedfargene, men er veldig usikker på korleis den mørkeste stripa blir. Fargen eg har valt er nesten svart, så må prøve med litt fram med ein fargenyanse som gir nok kontrast til mønsteret og som går i samme fargeskala som de to grå eg har strikka med til no.

Monstermønster sa...

Denne står på lista her, for den er nyyydelig! Spennende å se garnvalgene som tas rundt omkring.