mandag 2. juni 2014

Mai

Mai måned er eksamens tid som betyr mindre strikking. Det har bloggen bært preg av i stor grad. Heldigvis har eg hatt nokre ferdige ting å vise fram. Lite lyst til å strikke og godt vær har ikkje akkurat gjort at eg har fått ferdig mange prosjekter. MEN eg håper at dette endrer seg nå når eksamenstida snart er ferdig og eg forhåpentlig vis får litt av lysten tilbake.

Dette har bloggen vært prega av:

Kofter.
Eg har faktisk begynt å stikke mi eiga kofte. Det må jo være Valdreskofte  til Valdresjenta. Bildet over er lånt fra Sandnesgarn. Under ser dere begynnelsen på kofta. Eg er godt i gang med ein arm for å sjekke strikkefasthet. Den har fått pause fordi det kom andre prosjekter i veien. 

Luer.
Luene er ein del av restegarnsserien der eg bruker opp restegarn og strikker luer. 
Her kan du lese:


På genseren, Next year in Lerwick, har eg begynt å strikke armer og festa litt tråder på bolen. Det greit å feste litt tråder etterkverdt, det blir mange på ein slik genser. Den første armen har eg komt halveis på, men den er nedgradert til kveldstrikketøy på grunn av varmen. Farge på det eine bildet er meir grønn.Som belønning for eksamen begynte eg også å strikke eit vottemønster eg lenge har ønska å strikke. Eg veit ikkje om det er mange som husker dette innlegget?  Eg har endelig begynte å strikke Deep in the forest mittens. Utfordrande mønster med ingen like omganger og det er på engelsk. Kjempe moro å strikke. Eg har fått ferdig ein vott, så må få nr 2 på pinne snart.

3 kommentarer:

Hanne sa...

Så mange flotte og spennende prosjekter du har på pinnene.

Monstermønster sa...

flott versjon av Next year in Lerwick! Jeg fabler om denne selv, men har ikke bestemt meg for fargesjanger ennå. Flott i blått!

torirot sa...

Enig med monstermønster - flott i blått! Det blir den første blå, tror jeg. Og lurt å feste litt underveis...