torsdag 7. mai 2009

Art pieces #19, The wild, wild west

Her kjem atter ein ATC... Kan ikkje skjønne det... Nokon som har sett det at eg har dilla????? Ja, eg har faktisk det, totalt dilla. Og oppi disse eksamens tider er sånne små prosjekter kjekke å ha. Kjempe greit som ein avveksling!

Jaja... Uansett her er mitt bidrag til art pieces sin utfordring #19, temet er the wild, wild west. Og eg må si det var moro å lage den her, mange lag med papir. Bildet fant eg på internett, tauet syns eg minner om ein lasso. Som det lille ekstra har eg plassert ei stjerne i det eine hjørnet og eit panel som er raudrutete. Var nødt til å ha med litt raud ellers hadde den blidt for brun.

Blekk: Distress ink- walnut ink, antique linen. Papir: akvarellpapir som er farga med kaffe, div rester. Annet: stickers frå making memories, rubons rest, dymo, tau, dies frå qk.


Det glede meg stort å sjå at hitcounteren min sakte, men sikkert stiger... Moro at så mange er innom og besøker siden min og ser på mine ting. Gjør meg glad å sjå og lese alle kommentarer og helsinger som blir lagt igjen i bloggen min.

Og kven veit kanskje det blir litt godteri når hitcounteren har telt til 3000.

4 kommentarer:

Hege sa...

Denne ATC'en var lekker.
Skikkelig "wild"!

Joanna sa...

Oiiiiiii, denne var skikkelig stilig ja :)

Klemz Joanna

LENA sa...

Kjempefin atc!
Stjernen er skikkelig prikken over i!
Takk for at du deltar!

Gro sa...

En kjempeflott atc. Blir riktig satt tilbake til ville vesten :-)